amortyzatory - bilstein b6 ktoś z W-wy?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 88lucas88
    Classic
    • 2010
    • 6

Zamieszczone przez mirek_p11
    Czy jest ktoś chętny na mini spota dzisiaj wieczorkiem na Skwerze Kościuszki?
    good idea
  • madami
    Classic
    • 2008
    • 14

witam,

Mam Octavię I i przebiegiem zbliżam się do 180 tys - wiosną chcę wymienić zawieszenie.
    Ponieważ jeżdżę na serii - jak wiadomo ma ono swoje minusy i dlatego chodzi mi po głowie coś niestandardowego. Myślę o B6 + seryjne sprężyny (o obniżaniu nie ma mowy) ale boję się czy autko nie zrobi się zbyt twarde?
    Jednak pojęcie "twarde zawieszenie" jest bardzo względnym pojęciem i po przeczytaniu wielu postów stwierdziłem że muszę sam się o tym przekonać.

Czy ma ktoś z forumowiczów Octę I z seryjnymi sprężynami (bez obniżania) + B6 przód i tył i jest z Warszawy? Z chęcią gdy mrozy odpuszczą umówiłbym się na przejażdżkę.

A moje autko to samochód rodzinny 2+2 (kombi ASV) głównie trasy weekendowe z rodziną poza miasto + wakacje, ale też codzienne rozwożenie po przedszkolach i żłobkach

Pozdr,
    Marek

Komentarz

• leff
      Elegance
      • 2004
      • 862

juz nie mam ale jezdzilem przez 6 lat na B6. nie masz sie czego obawiac, bedzie twardziej, lepiej ale zaden hardcore

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

Pracuję...